تنظیم لوایح دیوان عدالت اداری
آیین دادرسی دیوان عدالت اداری
ماده ۲۱
چنانچه پرونده مشمول تبصره ماده ۴۴ قانون دیوان باشد ، شعبه دیوان خارج از نوبت وبدون تبادل لوایح ، رسیدگی ورأی صادر می نماید و در سای ر موارد ، پرونده به دفتراعاده می شود تا پس از ابلاغ دادخواست و ضمائم آن به طرف شکایت ، در نوبت به نظرشعبه برسد .
فصل سوم : دستور موقت
ماده ۲۲
شاکی می تواند ضمن دادخواست خود ، تقاضای صدور دستور موقت نماید . در مواردیکه تقاضای دستور موقت پس ازطرح شکا یت اصلی تقدیم می شود ، باید روی اوراقدادخواست با رعایت مقررات مربوط به دادخواست اصلی و پیوستهای آن ، تنظیم و تا قبل از ختم رسیدگی ، تقدیم دیوان شود .
ماده ۲۳
مدیر دفتر شعبه مکلف است پرونده را فوراً به نظر شعبه برساند و شعبه، موظف به اتخاذ تصمیم فوری است و در مواردضروری ، شعبه می تواند مبادرت به اخذ توضیح از طرفین شکایت بنماید . طرفین مکلف به اعلام پاسخ ظرف 3روز می باشند . عدم پاسخگوئی،مانع تصمیم گیری نمی باشد .
ماده ۲۴
در صورتی که دلایل و مدارک شاکی ، فوریت و ضرورت دستور موقت را ایجاب نماید و موضوع عملیات نیز خاتمه نیافته یا دستور موقت مورد درخواست موضوعاً منتفی نشده باشد ، شعبه دیوان برابر مدت حداکثر ۳ ماه ، دستور موقت صادرخواهد کرد . اثر این دستور از تاریخ تقدیم دادخواست دستورموقت است .
ماده ۲۵
هرگاه به تشخیص شعبه صادر کننده دستورموقت ، ادامه آ ن ضرورتی نداشته باشد ، از دستور موقت رفع اثر می شود.
ماده ۲۶
شعبه پس از بررسی تقاضای دستور موقت ، اقدام به صدور رأی مینماید . در صورتقبول دستور موقت یا رفع اثر از آن ، دادنامه به طرفین شکایت و در صورت رد آن ، به شاکی ابلاغ می شود .
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .
09129267044 خانم شاکر دوست