چگونه وکیل انتخاب کنیم ؟
قدم اول:
شغل وکالت حرفۀ پر استرس و سختی است ولی به دلیل آشنایی وکلا با انواع تبصرهها و بندهای قا نونی، احتمال سواستفادۀ بعضی از وکلا از موقعیت این حرفۀ خطیر وجود دارد. لذا لازم است افراد در تعیین وکیل خود نهایت دقت را به خرج بدهند تا در دام شیادان و سودجویان نیافتند.
قدم دوم:
وکیل خوب را از حس شهرت و اخلاق مداریاش میتوان شناخت. وکیل امین مردم است و پروندههای قضایی مختلفی را در طول سالهای فعالیت خود بررسی میکند. صداقت، امانت و رازداری از مهمترین ویژگیهای یک وکیل خوب است.
وکیلی با چنین ویژگیهایی را با تحقیق و پرس و جو از دوستان و نزدیکان و شنیدن تجربههای دیگران میتوانید کسب کنید.
قدم سوم:
اطلاعات کامل کاری خود را در زمینه مشکل پیش آمده کاری به همراه مدارک با وکیل انتخابی در میان گذاشته وخواستاربررسی و اعلام نظر در خصوص مراحل انجام کار باشید .
قدم چهارم:
در مادۀ ۳۵ و ۳۶ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب، آمده است که وکلا تمام اختیارات مربوط به دادرسی را در دادگاه دارند، مگر اینکه موکل آنها را از بخشی از این اختیارات سلب کرده باشد. بنابراین لازم نیست شما چشم بسته وکالتنامه را امضا کنید، بلکه باید تک تک مفاد آن را مطالعه کنید و در خصوص دادن اختیار به وکیل یا ندادن اختیار،تصمیم بگیرید.
قدم پنجم:
در صورتی که در پرونده های اداره کار وکیل اختیار کردید و پیگیری و انجام مراحل دادخواست را به وی سپردید بر اساس قوانین آیین دادرسی کار حضور موکل در زمان رسیدگی الزامی نمیباشد و وکیل راسا میتواند اقدام نماید ، مگر درموارد خاصی که ریا ست هیات های اداره کار نیاز به حصور اصیل پرونده بدانند .
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .