رای اداره کار در سال 1401
رای اداره کار رفاه اجتماعی را در سال 1401چگونه اجرا کنیم ؟
۱- در مورد نحوه شکایت از کارفرما سوالات زیادی به وجود آمده است ؟ در مورد به نتیجه رساندن شکایت هم سوال زیاد است ؟ در مورد اینکه بعد از اینکه رای را بگیریم چه کنیم نیز سوال زیاد است ؟ آرای زیادی در موردپرداخت حق بیمه در محاکم اداره کار صادرشده است که یا کارفرما از زیر آن در رفته است یا کارفرما می خواسته پرداخت کند وشعبه پرداخت حق بیمه را در کمال تعجب رد کرده است ؟ در مورد پرداخت حقوق،سنوات ، عیدی و … نیز بسیاری از آراء به مرحله اجرا نمی رسند ؟ چرا چنین اتفاقی می افتد و چه کار می توانیم بکنیم تانتیجه بهتری بگیریم ؟ با ما با این مقاله همراه باشید ؟
۲- طبق قانون کار ما دو دسته دادگاه در داخل اداره کار داریم . هیات تشخیص اداره کارکه معادل دادگاه بدویاست و هیات حل اختلاف اداره کار که معادل دادگاه تجدید نظر است ! در هر شهری باتوجه به وسعت آن چندین هیات تشخیص و حل اختلاف موجود می باشد ! پس از صدور رای در هیات تشخیص ظرف۱۵ روز می توان به رایاعتراض کرد ! پس از صدور رای در هیات حل اختلاف دیگر نمی توان به آن اعتراض کرد والبته تنها مرجع اعتراض ،دیوان عدالت اداری است که اعتراض به آن مانع اجرای حکم نمی گردد ، مگر اینکه دیوان عدالت اداری دستور موقت به توقف اجرای حکم دهد . دیوان عدالت اداری تنها وقتی دستور موقت به توقف اجرای حکم می دهد که شاکی ضمن طرح شکایت مدعی شود که اجرای رای باعث ایجاد خسارتی می گردد که جبرانآن غیرممکن است .
۳- حالا بیائید با جزئیات دقیق تر مراحل کار را تشریح نمائیم : هیات تشخیص که در مرحله اول به آن شکایت میشود معمولا ۳ عضو دارد . این سه عوض به ترتیب عبارتند از :
نماینده وزارت کار و رفاه اجتماعی
نماینده کارگران به انتخاب کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان
نماینده مدیران صنایع به انتخاب انجمن های صنفی کارفرمایان استان