محتوای قرارداد کاری
انواع قرارداد کاری و حقوق کار و روش پرداخت آن و نمونه قرارداد کارمندی قرارداد کاری یا قرارداد کار مطمئن و بی نقص، میتواند از ایجاد ریسکهای احتمالی در کار جلوگیری کند. یکی از انواع نمونه قرارداد کاری، نمونه قرارداد کارمندی و ارگری است. در هنگام تنظیم قرارداد، طرفین مخصوصاً کارگران باید آگاهی کافی نسبت به حقوق خود، محتوای قرارداد و نوع قرارداد داشته باشند تا حقوق آنها تضمین شود واگر خود آنها آگاهی کافی ندارند بهتر است با مشاوران حقوقی و یا کسانی که تخصص کافی در این زمینه دارند مشورت کنند زیرا در صورت نداشتن قرارداد دقیق،ممکن است حقوق کارگر با مشکل مواجه شود.
کارفرما و مدیر نیز باید اطلاعات حقوقی خود را در مورد حقوق کار و قوانین و مقررات مربوط به آن افزایش دهد و همکاری با اشخاص دیگر را با دقت و اطلاع کامل آغاز کند.
بهتر است قرارداد کار به صورت کتبی باشد حتی اگر برای مدت کوتاهی است. زیرا درقرارداد کتبی تمام وظایف طرفین و حقوق اشخاص ذکر شده است و هیچ ابهامی وجود ندارد.
آیا تنظیم قرارداد کار ضروری است؟
تنظیم قرارداد کار در زمان شروع رابطۀ کاری جدید بین کارگر و کارفرما یا کارمند و کارفرما کاری ضروری است.
بنابراین، اگر هریک از طرفین در انجام وظایف خود کوتاهی کنند طرف مقابل میتواند ازراهکارهای قانونی استفاده کند تا شخص متخلف، مجبور به رعایت بندهای قراردادشود.
بنابراین لازم است قبل از امضای قرارداد، بندهای آن توسط وکیل یا مشاور حقوقی،براساس نیازها و منافع طرفین تنظیم شود.
کارفرما و کارگر کیست؟
کارگر در ماده ۲ قانون کار تعریف شده است.
ماده ۷ قانون کار نیز قرارداد کار را به صورت کامل تعریف کرده است.
کارگر در قبال کار ، به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه حق الزحمه دریافت میکند.
کارفرما مطابق ماده 3 قانون کار، شخص حقوقی (شرکت، سازمان، موسسه و…) یاحقیقی است.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .
09129267044 خانم شاکر دوست