وکالت پرونده های اداره کارو امور اجتماعی تهران
وکیل چه شرایطی دارد؟
در حالی مرکز آمار تعداد رسمی بیکاران را ۳.۲ میلیون نفر اعلام میکند که با احتساب کسانی که اشتغال ناقص دارند، جمعیت واقعی بیکاران به مرز ۶میلیون نفر میرسد. این خبر نگران کننده و چالش برانگیزی برای تمامی مسئولان ذی ربطو مردم ایران میباشد که در خرداد ماه سال ۱۳۹۷ توسط خبرگزاری رسمی تسنیم مخابره شد. تعداد بیکاران کشورمان با احتساب اشخاصی که به مشاغل کاذب و نیمه وقت روی آوردهاند به مرز ۶ میلیون نفر رسیده است.با این آمار به خوبی اوضاع نابسمان مبحث اشتغال کارجویان مشخص میشود و قطعانیاز به چاره جویی اساس توسط مسئولان و کارشناسان صاحب نظر میباشد.ولی آیا مشکل کار و کارگران در همین حد است؟متاسفانه خیر. حتی کارگرانی که با هزاران امید و برنامه ریزی، مبادرت به اشتغال درصنایع، شرکتها و دیگر بخشهای تولیدی و خدماتی مینمایند؛ دچار مشکلاتی در رابطه کارگری و کارفرمایی هستند که غیر قابل انکار میباشد.
وکیل اداره کار
موضوعات مهمی همچون؛ عدم پرداخت حقوق، عیدی، سنوات، بیمه و… بخشی ازمهمترین مشکلات و مخاطرات کارگران محترم با کارفرمایانشان میباشد که به دلیل عدم شناخت کافی از قوانین از جانب کارگران، زمینه ساز دعوی های حقوقی میشود.البته شایان ذکر است که؛ بخش زیادی از کارفرمایان به رابطه کارگری و کارفرمایی و رعایت قوانین احترام گذاشته و جهت رفاه حال کارگران، اقدامات به نسبت خوبی انجامدادهاند ولی تعداد قابل توجهی از کارفرمایان به دلیل نا آگاهی کارگران از قوانین ومقررات اداره کار، حق و حقوق کارگران را در مواردی ضایع مینمایند.در اغلب مواردبه دلیل اینکه کارگران عزیز شناخت مناسبی از قوانین اداره کار و رابطه کارگری کارفرمایی ندارند؛ نمیتوان با طرح دعوی در اداره کار، از حق و حق خود بهدرستی دفاع نمایند.
به همین دلیل، وکیل اداره کار به عنوان نماینده قانونی کارگران متقاضی عمل نموده و با توجه به تخصص و تسلطی که از قوانین و مقررات دارد، نسبت به احقاق حق موکلان خود اقدام مینماید.وکیل اداره کار به دلیل آگاهی داشتن از شرایط اقتصادی کارگران زحمت کش، حق الوکالت به مراتب کمتری نسبت به پروندههای دیگر دریافت مینماید که این مسئله، کمک حال کارگران قلمداد میشود.در برخی از موارد؛ کارگر و کارفرما میتوانند در خصوص حق و حقوق مربوطه، به نوعی تفاهم و توافق به دست آورند ولی در اکثر مواقع، این توافق حاصل نشده و کارگر اقدام به شکایت از کارفرما در نزد اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مینماید. در بخش زیادی ازکارگران از کارفرمایان به دلیل عدم انعقاد قرارداد؛ کارگران نمیتوانند، موضوع رابطه کارگری کارفرمایی را اثبات نمایند. بد نیست بدانید که؛ عدم انعقاد قرارداد از جانب کارفرمانیز به عنوان یک تخلف قانونی محسوب میشود.
همچنین در موارد زیادی دیده شده است که؛ کارفرمایان به دلیل سادگی و سهل انگاری کارگران، نسخهای از قرارداد منعقد شده را در اختیار کارگر قرار نمیدهند که این عمل نیز خلاف مقررات است.بطور کلی عدم در اختیار گذاشتن نسخهای از قرارداد منعقد شده بین کارگر و کارفرماتوسط کارفرمای مربوطه، این حق را برای کارگر به وجود میآورد که نسبت به شکایت دراداره کار اقدام نماید. ولی طبعا؛ اثبات این موضوع نیازمند تسلط حقوقی به قوانین ادارهکار میباشد. بر همین اساس و ضرورتهای احقاق حق کارگران محترم به عنوان قشرزحمت کش و محترم جامعه، وکیل اداره کار نسبت به مشاوره و قبول پرونده مربوطه بنا بردرخواست کارگر اقدام مینماید.
وکیل اداره کار و وکالت شما
کلیه کارگران، کارمندان و نیروهای تحت قرارداد شخصیتهای حقیقی و حقوقی؛ میتوانند با مراجعه به دفتر وکیل اداره کار و انقاد قرارداد وکالت؛ نسبت به اعطای روند پیگیری شکایت خود از کارفرمای مربوطه به وکیل اداره کار اقدام نمایند.
وکیل اداره کار با تخصص و شناخت زیاد از قوانین و مقررات اداره کار؛ دادخواست طرح دعوی علیه کارفرما را تنظیم نموده و تا زمان صدور رای و احکام نهایی در کنار موکلان خود میباشد.
مهمترین مسئلهای که کارگران در بدو شکایت از کارفرما بایستی نسبت به آن اقدام نمایند؛ بحث اثبات رابطه کارگری کارفرمایی است که مطابق ماده ۸۷ قانون آیین دادرسی کار، تعیین شده است.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .
09129267044 خانم شاکر دوست