صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

این مجموعه سعی دار با اتکا به کارشناسان مجرب و ممتاز، خدمتگزار جامعه شریف کارفرمایی و کارگری کشور عزیزمان باشد.
اخبار روز روابط کار و تامین اجتماعی، ارائه مشاور قانون کار، مشاور تامین اجتماعی، بیمه بیکاری، از کار افتادگی و ... همچنین پیگیری مصوبات و تغییر قوانین مرتبط با بهره گیری از خدمات مجموعه صبا مشاور
در اقدامی نوین مجموعه صبا مشاور اماده است تا مشاوره های خود را در خصوص دعاوی حقوقی، کیفری، ارث، خانواده و ... را عرضه نماید.
با تماس با این مجموعه میتوانید از مشاوره رایگان قانون کار و مشاوره رایگان تامین اجتماعی بهره ببرید.
شماره تماس 09395881794 خانم شاکردوست

شکایت از کارفرما بابت دستمزد و معوقه

 

نحوه شکایت از کارفرما بابت حقوق و دستمزد معوقه، با مراجعه به سامانه جامع روابط کار می باشد.

مراحل شکایت از کارفرما بابت حقوق، ورود به سامانه، انتخاب گزینه پوشه خدمات و انتخاب ثبت دادخواست بدوی از پوشه اداره کل روابط کار است. مرجع صالح، جهت رسیدگی به این اختلاف، هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف اداره کار شهرستان و استان محل اشتغال می باشد.

با شروع کار در کارگاه ( شرکت )، کارگر، مستحق دریافت حقوق و مزایا در برابر کار برای کارفرما می گردد. قانون گذار نیز، برای حفظ حقوق طرفین، در سال 1369، قانون کار را تدوین و تنظیم کرده است. هرقراردادی، دارای اصول و شرایطی است که طرفین، پس از انعقاد آن، مکلف به اجرا و رعایت آن هستند.

از جمله مواردی که باید در قرارداد کار، ذکر گردد، عبارت است از: مشخص کردن نوع کار، حقوق و دستمزد، ساعات کار، محل انجام کار، تاریخ انعقاد قرارداد و سایر مواردی که طبق عرف و عادت، ایجاب می کند که در قرارداد، ذکر گردد. گاهی، با وجود ذکر میزان حقوق در قرارداد، ممکن است کارفرما، حق السعی کارگررا نپردازد. در این حالت، کارگر، برای دریافت حقوق و دستمزد معوقه خود، باید اقدامات قانونی را انجام داده که شکایت از کارفرما بابت حقوق، مرجع رسیدگی و مراحل خاص خود را دارد.

از همین رو، در این مقاله، موضوع شکایت از کارفرما بابت حقوق را بررسی می نماییم و در ادامه، مراحل و نحوه شکایت از کارفرما بابت حقوق و دستمزد معوقه را توضیح می دهیم. چنانچه، سوالاتی پیرامون موضوع شکایت از کارفرما بابت حقوق و دستمزد معوقه را دارید، با ما همراه باشید.

 

شکایت از کارفرمابابت دستمزد و معوقه

 

شکایت از کارفرما بابت حقوق

قانون کار، مصوب سال 1369، در خصوص امور مربوط به کارگر، کارفرما، کارگاه و مسایل پیرامون موضوع قرارداد کار، تعیین تکلیف نموده است. مطابق ماده 1 این قانون: "‌ کلیه کارفرمایان، کارگران، کارگاه‌ ها،موسسات تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی، مکلف به تبعیت از این قانون می‌ باشند". مطابق ‌ماده قانون کار، "کارگر، از لحاظ این قانون، کسی است که به هر عنوان، در مقابل دریافت حق‌ السعی؛ اعم ازمزد، حقوق، سهم سود و سایر مزایا، به درخواست‌ کارفرما کار می‌ کند."

بر اساس ماده 7 قانون کار، در پاسخ به این پرسش که قرارداد کار چیست، باید گفت: "‌قرارداد کار، عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن، کارگر در قبال دریافت حق‌ السعی، کاری را برای مدتموقت یا مدت غیر‌ موقت، برای کارفرما انجام می‌ دهد". همانگونه که مشاهده می کنیم، بر دستمزد، حقوق یا حق السعی کارگر و پرداخت آن از جانب کارفرما، تاکید زیادی شده است، حتی اگر قرارداد کار،شفاهی باشد.

گاه پیش می آید که کارفرما، به علت اینکه قرارداد کار، شفاهی بوده یا به بهانه کمبود بودجه، تورم یا هرعلت دیگری، از پرداخت حقوق کارگران خود امتناع می کند، در این زمان، کارگران می توانند با طی کردن مراحل و نحوه شکایت از کارفرما بابت حقوق و دستمز معوقه، اقدام به شکایت نمایند. مرجع صالح رسیدگی به دعاوی کارفرما و کارگر، در خصوص امور مربوط به شکایت از کارفرما بابت حقوق، دستمزد معوقه، بیمه، مزایا و سنوات و مسایلی از این دست، هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف اداره کار محل اشتغال، می باشد. در خصوص حوادث ناشی از کار، مرجع صالح، دادسرا می باشد.

 

 

جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .

  09129267044 خانم شاکر دوست

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی