صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

این مجموعه سعی دار با اتکا به کارشناسان مجرب و ممتاز، خدمتگزار جامعه شریف کارفرمایی و کارگری کشور عزیزمان باشد.
اخبار روز روابط کار و تامین اجتماعی، ارائه مشاور قانون کار، مشاور تامین اجتماعی، بیمه بیکاری، از کار افتادگی و ... همچنین پیگیری مصوبات و تغییر قوانین مرتبط با بهره گیری از خدمات مجموعه صبا مشاور
در اقدامی نوین مجموعه صبا مشاور اماده است تا مشاوره های خود را در خصوص دعاوی حقوقی، کیفری، ارث، خانواده و ... را عرضه نماید.
با تماس با این مجموعه میتوانید از مشاوره رایگان قانون کار و مشاوره رایگان تامین اجتماعی بهره ببرید.
شماره تماس 09395881794 خانم شاکردوست

دعاوی قابل طرح در دیوان عدالت اداری

چه دعاوی در دیوان قابل طرح هستند؟

صلاحیت

صلاحیت دیوان عدالت اداری در ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قید شده است. تصمیمات و اقداماتی که سازمان ها و ادارات دولتی و نهادهای وابسته به دولت در اعمال حاکمیت خود علیه اشخاص انجام می دهند در دیوان عدالت اداری قابل طرح است.

همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی می توانند در این موارد علیه این نهادها شکایت کنند. اما درموارد غیر از اعمال حاکمیتی، مرجع حل دعاوی اشخاص علیه این سازمان ها و ادارات دادگاه های عمومی خواهد بود.

به طور مثال اگر شهرداری اقدام غیرحاکمیتی مثل تصرف ملک به طور مالکانه داشته باشد. شخص ذینفع برای بازپس گیری ملک از طریق دادگاه عمومی حقوقی اقدام می نماید.

بنابراین زمانی می توان نسبت به اقدامات نهادهای دولتی در دیوان عدالت اداری طرح دعوا کرد. که اقدامات آن ها در نتیجه اعمال حاکمیتی باشد.

دعاوی قابل طرح در دیوان عدالت اداری

مورد دیگری اعتراض به آراء قطعی صادره از هیات های حل اختلاف است. به طور مثال هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما و کمیسیون ها.

مانند کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها بوده که وکیل دیوان عدالت اداری با ساز و کارهای مخصوص اقدام به اقامه دعوی می کند.

مهلت قانونی اقامه دعوی سه ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی هیات ها و کمیسیون های مزبور می باشد.

که با تقدیم دادخواست پیگیری می گردد.

از عمده اقدامات در صلاحیت دیوان عدالت اداری می توان به صدور رای وحدت رویه در موارد تعارضات موجود در آراء صادره از سوی شعب دیوان اشاره کرد.

که هیات عمومی دیوان با تشکیل جمع قابل توجهی از قضات اقدام به تصمیم گیری می نماید.

علاوه بر این هیات عمومی دیوان به بررسی شکایت از مصوبات دولتی ارگان ها می پردازد. که نحوه شکایت آن تشریفات خاصی ندارد. و هر کسی می تواند ابطال این  مصوبات را از دیوان عدالت اداری بخواهد. در نتیجه این بررسی توسط هیات عمومی دیوان صورت می گیرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .

  09129267044 خانم شاکر دوست

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی