صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

این مجموعه سعی دار با اتکا به کارشناسان مجرب و ممتاز، خدمتگزار جامعه شریف کارفرمایی و کارگری کشور عزیزمان باشد.
اخبار روز روابط کار و تامین اجتماعی، ارائه مشاور قانون کار، مشاور تامین اجتماعی، بیمه بیکاری، از کار افتادگی و ... همچنین پیگیری مصوبات و تغییر قوانین مرتبط با بهره گیری از خدمات مجموعه صبا مشاور
در اقدامی نوین مجموعه صبا مشاور اماده است تا مشاوره های خود را در خصوص دعاوی حقوقی، کیفری، ارث، خانواده و ... را عرضه نماید.
با تماس با این مجموعه میتوانید از مشاوره رایگان قانون کار و مشاوره رایگان تامین اجتماعی بهره ببرید.
شماره تماس 09395881794 خانم شاکردوست

بازگشت به کار

شرایط بازگشت به کار کارگر چیست ؟

هر روزه کارگران بسیاری کار خود را از دست می‌دهند و به‌منظور دادرسی حقوق خود دعوای بازگشت به کار اقامه می‌نمایند. بازگشت به کار صرفاً از جمله خواسته‌های هزاران کارگری می‌باشد که شغل خویش را از دست داده‌اند.

کارفرما در پی یافتن راهی جهت کم شدن خسارتشان به دنبال تعدیل نیرو هستند و کارگر جهت اجرایی نمودن تعهد اجرای اخراج خویش به دنبال پیدا کردن اطلاعات و راه‌های حقوقی می‌باشد.

از این‌رو خوب است کارگران اطلاعات حقوقی کاملی از قانون کار همچنین شرایط بازگشت به کار و نحوه اقامه دعوای بازگشت به کار پیدا کنند تا بتوانند به خوبی از حقوق خود دفاع کنند.

به‌طور مفصل نحوه اقامه دعوای بازگشت به کار را برای شما توضیح دهد. همچنین در مورد قانون کار برای کارگر و کارفرما و دلایل موجه و غیر موجه اخراج کارگر شما را آشنا کند. پس با ما همراه باشید و مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

بازگشت به کار

قانون کار برای کارگر و کارفرما چگونه است؟

در کلیه‌ی قراردادهای منوط به کار، دو طرف وجود دارد. یک طرف این قرارداد کارفرما است و طرف دیگرکارگر می‌باشد. کارگر طبق ماده‌ ۲ قانون کار، شخص حقیقی است یعنی یک آدم تعریف شده می‌باشد که به دستور کارفرما کار را شروع می‌کند و در ازای آن کار، دستمُزد می‌گیرد که این دستمزد به‌صورت روزانه، هفتگی و یا ماهیانه می‌باشد؛ در برابر، کارفرما می‫ممکن است فرد حقیقی یا حقوقی باشد.

به موجب ماده‌ ۷ قانون کار، قرارداد کار را بدین صورت است که: «قرارداد کار عبارت است از قراردادی کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق‌العمل، کاری را برای مدت موقت یا مدت غیرموقت برای کارفرما انجام می‌دهد».

بر اساس ماده ۱۰ قانون کار، قرارداد کار می‌بایست شرایط خاصی داشته باشد. بر مبنای این قانون قرارداد کار به غیر از اطلاعات کامل دو طرف، می‌بایست حاوی مواردی همچون:

نوع کار یا مهارت و یا مسئولیتی که کارگر می‌بایست به آن مشغول گردد، حقوق یا دستمزد پایه و ضمایمآن، ساعات کار، تعطیلات و مرخصی‌ها، مکان اشتغال به کار، تاریخ بسته شدن قرارداد، مهلت قرارداد ومواردی دیگر که قانون و قاعده شغل یا مکانی که مطابق با آن قرارداد تنظیم گردیده، باشد.

 

جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .

  09129267044 خانم شاکر دوست

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی