صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

مجموعه صبا مشاور ارائه دهنده مشاوره تخصصی به کارفرمایان و کارگران محترم در زمینه قانون کار و تامین اجتماعی ارائه مشاوره رایگان قانون کار و تامین اجتماعی - تماس 09395881794 خانم شاکردوست

صبا مشاور - مشاور قانون کار و تامین اجتماعی

این مجموعه سعی دار با اتکا به کارشناسان مجرب و ممتاز، خدمتگزار جامعه شریف کارفرمایی و کارگری کشور عزیزمان باشد.
اخبار روز روابط کار و تامین اجتماعی، ارائه مشاور قانون کار، مشاور تامین اجتماعی، بیمه بیکاری، از کار افتادگی و ... همچنین پیگیری مصوبات و تغییر قوانین مرتبط با بهره گیری از خدمات مجموعه صبا مشاور
در اقدامی نوین مجموعه صبا مشاور اماده است تا مشاوره های خود را در خصوص دعاوی حقوقی، کیفری، ارث، خانواده و ... را عرضه نماید.
با تماس با این مجموعه میتوانید از مشاوره رایگان قانون کار و مشاوره رایگان تامین اجتماعی بهره ببرید.
شماره تماس 09395881794 خانم شاکردوست

اخراج کارگر با قرارداد موقت

اخراج کارگر با قرارداد موقت یکی از موضوعاتی است که شما می توانید برای حق و حقوق خود از کارفرماشکایت کنید و در این مقاله به صورت کامل به اخراج کارگر با قرارداد موقت توضیح خواهیم داد.

براساس ماده ۱۷۴ ق. که متخلفان از هر یک از مواد مذکور در مواد ۳۸، ۵۹ و ۴۵ و تبصره ماده ۴۱ برای هرمورد تخلف حسب مورد علاوه بر رفع تخلف یا تأدیه حقوق کارگر و یا مر دو در مهلتی که دادگاه با کسب نظر نماینده وزارت کار و امور اجتماعی تعیین خواهد کرد به ازای هر کارگر به ترتیب ذیل محکوم خواهندشد:

1.   برای تا ۱۰ نفر، ۲۰ تا ۵۰ برابر حداقل مزد روزانه یک کارگر

2.   برای تا ۱۰۰ نفر نسبت به مازاد ۱۰ نفره ۵ تا ۱۰ برابر حداقل مزد روزانه یک کارگر

3.   برای بالاتر از ۱۰۰ نفر نسبت به مازاد ۱۰۰ نفر ۲ تا ۵ برابر حداقل مزد روزانه یک کارگر

نکته مورد توجه در ماده ۱۷۴ این است که بر خلاف ماده ۱۷۴ محاسبه جریمه نقدی مانند زمان صدور حکم بیان شده ، که این مورد با توجه به مقررات عمومی حقوق جزا زمان ارتکاب جرم در نظر گرفته می شود.

اخراج کارگر با قرارداد موقت

جرم برداشت غیر قانونی حقوق کارگر

· موردی که قانون صراحتا اجازه برداشت داده باشد

· هنگامی که کارفرما به عنوان مساعده وجهی به کارگر داده باشد

· اقساط وام هایی که کافرما به کارگر داده است طبق ضوابط مربوطه

· چنانچه در اثر اشتباه محاسبه مبلغی اضافه پرداخت شده باشد

· مال الاجاره خانه سازمانی که میزان آن با توافق تعیین گردیده است

یکی از طرق دیگر که در آن احتمالا قرارداد کار خاتمه می یابد و در ماده ۲۱ قانون کار به آن اشاره نشده ولیکن عمده اختلافات کارگری و کارفرمایی را تشکیل میدهد فسخ قرارداد کار به طور یک جانبه از سوی کارفرماست که به آن اخراج گفته می شود.

کارفرمایان همواره بر این عقیده اند که دادن حق فسخ قرارداد و یا اخراج به کارفرمایان باعث بهبود فضای کسب و کار تولید و اعمال مدیریت علمی و رونق اقتصادی و اوجگیری راندمان و بازده کار می گردد وکشورهایی که قوانین کار آنها در سپردن این حق سخت گیرانه تر عمل کرده سرمایه گذاری کمتری نیز درتولید داشته و اقتصاد در آنها پویا نیست.

جهت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید .

  09129267044 خانم شاکر دوست

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی